Te koop: Chalet Vakantie in Gaasterland

Te Koop: in zeer goede staat verkerende Likon Kolibri kunststof chalet met 2 slaapkamers en een ruime woonkamer (bouwjaar 2005).

Ligging

Het chalet staat op een zeer ruime jaarplaats van maar liefst 230 m2 groot op camping de Wigwam in Oudemirdum en ligt direct tegen het bos aan. Het beschikt over een mooi aangelegde tuin met terras, houten tuinschuur en houten berging. De auto kan direct bij het chalet geparkeerd worden.

Inrichting

De accommodatie is volledig en stijlvol ingericht voor 4 personen. Het chalet beschikt over een woonkamer met zithoek, eethoek en openslaande terrasdeuren. De open keuken is compleet ingericht en de badkamer heeft een toilet, een douchecabine en een wastafel. Er zijn 2 slaapkamers aanwezig: 1 met een tweepersoonsbed en 1 met twee eenpersoonsbedden. Verder is het chalet voorzien van verwarming en dubbel glas, tv en gratis wifi.

Volledig gerenoveerd

Het chalet is gebouwd in 2005. In 2014 is het van binnen volledig gerenoveerd. Sinds 2017 is het chalet geplaatst op Camping De Wigwam in Oudemirdum en is er een nieuw terras aangelegd. Toen zijn ook het houten tuinhuis en berging gebouwd.

Ook voor verhuurdoeleinden

Ons vakantiechalet is naast het eigen gebruik (minimaal 60%) geschikt voor verhuurdoeleinden (max. 40%). De huurperiode is vanaf april t/m oktober. Vanuit de eigenaren van het park is het niet toegestaan om de chalet volledig beschikbaar te stellen voor verhuur.

De jaarlijkse kosten voor de staanplaats bedragen € 2000,00 exclusief energiekosten. Tussen november en maart is de camping gesloten.

Als u het chalet ook wilt verhuren, kunt u eventueel ook de website overnemen tegen een vergoeding. Deze is volledig ingericht voor het verwerken van reserveringen. Daarnaast beschikt ons chalet ook over een eigen Facebookpagina met meer dan 450 fans.

>> Lees meer over de specificaties

of bel: 06-21542450