Reserveringsvoorwaarden

Reserveringsvoorwaarden vakantiechalet in Gaasterland

1. Reservering
Reserveren kan via onze boekingspagina. Na reservering ontvang je een e-mail met een betaallink voor de totale kosten. Na betaling wordt de reservering goedgekeurd en ontvang je een bevestiging per mail.

2. Huurperiode
De minimale huurperiode bedraagt 4 dagen. De huurperiode gaat in op de eerste huurdag om 15.00 uur en je checkt uit op de laatste dag voor 10.00 uur.

3. Betaling
Je ontvangt een e-mail voor de betaling van het totale huurbedrag. Binnen 5 dagen na ontvangst van deze e-mail moet de betaling in ons bezit zijn, anders wordt de reservering geannuleerd.

4. Energie
Het gebruik van water en elektra is bij de prijs inbegrepen. Je hoeft achteraf niet bij te betalen.

5. Toeristenbelasting
Ook de toeristenbelasting is bij de huursom inbegrepen en hoef je niet apart te betalen.

6. Annulering
Bij annulering wordt geen restitutie verleend. Je kunt hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten.

7. Schoonmaak
Wij verwachten dat je het chalet bij vertrek opgeruimd en bezemschoon achterlaat. De huurprijs is inclusief de kosten voor de verplichte eindschoonmaak.

8. Maximumaantal personen
In het vakantiechalet mogen maximaal 4 personen verblijven, waarvan tenminste 1 persoon 18 jaar of ouder is.

9. Huisdieren
Huisdieren zijn in principe niet toegestaan op het park en de camping, maar desgewenst is overleg mogelijk. Neem dan contact met ons op via de contactpagina.

10. Aansprakelijkheid
Tijdens je verblijf ben je als huurder aansprakelijk voor het vakantiechalet, de inrichting en alle zaken die tot het gehuurde object behoren. Je bent verplicht om je voor die aansprakelijkheid te verzekeren.
Wij kunnen geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid aanvaarden voor schade en ongemakken in welke vorm en door welke oorzaak dan ook ontstaan, voor de huurder en anderen die zich in of bij het gehuurde chalet bevinden.